sussa kii

Runoilija tyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kostea hiekkatie
jalkojeni alla
Ihoni väreilee

Rakkauteni kuin kivi
huusi
Eikä ääni sisältäni
kantautunut korviisi

Etkö tunne tätä tuskaa
En voi sua vastustaa
kun sydämeni huutaa
nimeäsi... turhaan

Vasten rintaasi
mun kyyneleet vierii
Otit mut kii

Älä päästä koskaan

Selite: 
Jaa a
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot