Kaipaus

Runoilija tyttå

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipaan
sun
tulista katsetta

Sitä ilmettä
mistä huokuu
rakkaus

Sun kehon kieltä
mistä kuka vaan voi päätellä
että kuulun sulle

Sitä pientä kuiskausta
mun korvassa...

Kaipaan sua
tähän viereen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo!

Kaunista kaipausta runossasi!

kaunis runo!

Kaunista kaipausta runossasi!

 

Käyttäjän kaikki runot