Rakastan kuin houkka

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Kuivat silmät,
verta itkevä sydän.

Rakastan.
Rakastan kuin houkka.
Lämmitän sinulle saunan,
keitän kahvin.

Kun olet siinä, on niin helppoa rakastaa.

Kun olet poissa,
näen sinut
toisen naisen luona

Huulesi huulillaan,
vaeltavat kätesi,
himosta sykkivät suonesi
Vahvana kuin leijona.

Kuiskitko korvaansa sanoja, jotka ovat minun?
Vai minun korvaani sanoja, jotka kuuluvat hänelle?

Haluaisin niin
uskoa sinuun.
Pieni ääni päässäni
huutaa varoittaen
telomasta itseäni uudelleen
ja uudelleen.

Silti työnnän terää yhä syvemmälle
ja rakastan kuin houkka.

Selite: 
Kovien faktojen puuttuessa syytön olkoon syytön ja oikeus tapahtukoon. 2012.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot