Sunnuntaiaamuna

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

"Mikä teitä hymyilyttää?"
kysyvät lapset

Ja me vain hymyilemme entistä enemmän.
Vihellellen heiluttelet lusikkaa
ja minä punastun niin,
että olen tukehtua muroihini

"Mikä niitä vaivaa?"
kysyvät lapset

Ja me vain hymyilemme lisää
ja mietimme,
millä tekosyyllä
pujahtaisimme
takaisin peiton alle...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mukavia muistoja, kiva runo

Voi että, miten ihana
ja todellinen rakkausruno!!

 

Käyttäjän kaikki runot