Kantona kaskessani

Runoilija Oliina

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 24.7.2006
Viimeksi paikalla: 23.4.2020 20:54

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teflonkuori, sisältä hattaraa.
 

Ole myrskytuuli tukassani,
vire vieno korvissani

Hyökyaalto rinnassani,
hento väre ihollani

Perhosina vatsassani,
roviona kupeillani

Ole kantona kaskessani,
kyntäjänä vaossani

Pidä minut omanasi,
vaan älä polta sydäntäni!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista on
vahvoin vedoin~

 

Käyttäjän kaikki runot