Julkisuuden valokeila

Runoilija Tunnehäiriö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I'm a drama queen, I'm the best damn thing that your eyes have ever seen!
 

Ruutupaita, huppu pään suojana
Kasvojen peitteeksi
Kävelet selkä kumarassa, kädet syvällä taskuissa
kameran linssi zoomaa lähelle kasvojasi
Silmissäsi loistaa ilottomat kyyneleet
huomaat kameran

Huudat:

JÄTTÄKÄÄ MINUT RAUHAAN!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot