Nimetön

Runoilija Micke

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rajojen rikkomista, itsensä tutkimista, uuden löytämistä, oivaltamista.

Nosce te ipsum

siitä kaiketi lopulta kysymys.
 

Kaikki minussa huutaa ristiriitaa

Kuin valkoisin päiväperhonen
keskellä pimeintä yötä
Kuin herkkä hauras lilja
keskellä talven routaa

Vaan ei kaiketi valheen tuulessa
voi kovin pitkään leijailla

Varsinkin kun totuus jo kaipaa omaansa
käyttää kipua huutotorvena

Kunnes on pakko taas herätä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kah kuinka kaunis!

Uusia puolia, kuinka mielelläni niitä näenkään.

Valheen tuuli. Hmm.

Oi voi, olipas hieno.
Ihania vastakohtia olet asetellut.

Eniten pidin: Vaan ei kaiketi valheen tuulessa
voi kovin pitkään leijailla

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Micke Toivo 15.4.2007 1 Runo
Micke Nimetön 3.9.2006 0 Runo
Micke Nimetön 3.9.2006 1 Runo
Micke Nimetön 6.10.2006 2 Runo
Micke Kiitos 3.9.2006 1 Runo
Micke Luovutus 10.9.2006 3 Runo
Micke Jää 13.9.2007 2 Runo
Micke Kiittämättömyyttä 6.10.2006 6 Runo
Micke Nimetön 3.9.2006 1 Runo
Micke Nimetön 20.11.2007 1 Runo