Maanisuuden kahvikuppi

Runoilija Poika

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 24.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kauniin minuutin jälkeen on jo liian myöhäistä.
 

Maanisuus täyttää päänimittaisen kahvikupin katsoessani naisen polttavan aamutupakkaa parvekkeella.
Edellisen yön vietin lakanoitteni pyörteissä tuntemattoman miehen kanssa ilman henkilöllisyyttä.

Peiliin katsoessani näen vain harsomaisen tytön ilman menneisyyttä, tulevaisuudesta puhumattakaan.
Pöydällä on rakkaani, jolle kuiskaankin

'Babe, you're all that I need'

John Lennonin hyräillessä sohvallani alaston Yoko tanssii ympäri olohuonettani.
Tartun rakkaaseeni, kuin edellisen yön tuntemattomaan ja juon hänet tuntien hänen voimakkaan ja kitkerän maun kurkussani.

Laitan jalkoihini punaiset kenkäni, ja avaan oven haistaen virtsan ovellani.
Edessäni on uusi ilta.
Uusi elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin kaikista runoistasi mutta tämä on suosikkini juuri nyt. Se saa kivasti ajatukseni sekaisin. Pitäisi sanoa jotain rakentavaa mutta nyt ei pysty

Parempi kuin kaikki muut. Tarina tulee jostakin kaukaa rivien välistä, ja mä rakastan tätä sittenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot