Ruusujen aikaan

Runoilija Junnu Hätälä

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.8.2010
Viimeksi paikalla: 8.4.2016 23:47

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
8.1.1983

Olen kirjallisuuden ystävä ja runot ovat lähellä sydäntäni. Erintoten rakkausrunot. Ja runojen kirjoittaminen on minulle tärkeää. ja runojen lukeminen. Myös blogissani kirjoitan rakkausrunoja.
 

Ruusujen kukkimisen aikaan kaunista kaikki on.
Ruusut kukkivat sinä päivänä kun rakkautemme syttyy.
Häitä odotamme kovasti ja haaveilemme ruusuisesta elämästä ja olemme onnellisia.
Rakkaus on ihanaa ja ruusut jotka kukkivat ja kertovat rakkaudesta.
Ruusut ovat rakkauden kukkia ja rakkaus on ihanaa ja romantiikkaa on ilmassa ruusujen aikaan ruusutarhassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rakastan ruusuja ylikaine
ja runosi hyvin kaunis
herkkää tunnetta~

Runosi tulvivat ruusuntuoksua ja romanttista rakkautta ihastuttavalla tavalla.

 

Käyttäjän kaikki runot