Öinen huuto

Runoilija akezo

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.7.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilla ei saisi tehdä rahaa. Sanat on jo keksitty eikä niiden järjesteleminen tai muokkaaminen rahan tekemiseksi ole hyvä asia.
 

Yö parasta aikaa on kukkujien,
lyö tasatunnit käkikellojen,
luo meille luoville,
nuo riimit paperille,
älä edes yritä,
tätä hetkeä tyriä,
hätä heillä on kun ei vaiti saa,
tätä kansanosaa kukkuvaa,
me äänemme huudamme kuuluviin,
he heräävät huutoihimme kaikuviin,
puut kaatuvat ja kalliot murenevat,
muut myös heräävät ja kuuntelevat,
ääntämme kantavaa ja kauas kuuluvaa,
päästämme sanomamme heijastumaan,
tuntureiden, jokien, tuulien ja tulen vietäväksi,
kauniiden voimien uumiin pidettäväksi, iäksi...

Selite: 
Spontaani yön hetkessä kirjoitettu runo :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot