Iltaisin

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

Kukaan ei halua olla yksinäinen
Kenenkään ei tulisi olla onneton

Minun toiveeni on pitää sinut sylissäni
Mutta miksi kaikki hyvä lopulta aina katoaa

Yksin ei ole hyvä olla
Yksinäisyys on painajainen
josta heräävän tahtoisin

Silmäni suljen
Mutta unta en saa
Ajatus käy yli tajunnan taa

Kunpa sen loppumaan saisin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne :(

 

Käyttäjän kaikki runot