Elämän virtaa

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

Voimme taistella vastaan
viimeiseen asti itsemme vakuuttaa
Loppujen lopuksi olemme kaikki
yhtä varmasti kuin emme mitään
Vain pieniä paloja arvoituksessa
tarkoituksen suuremman
matkalla takaisin sinne jonnekin

Haluan vain tehdä mikä on oikein
yltämme poistaa tämän turhuuden viitan
Elämä on vain hetki kun se on poissa
sirpaleita käsissäni kannan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin pieneksi voi ihminen itsensä tuntea, mutta tästä kuvastuu sellainen hetkestä nauttiminen, suurempaan luottaminen.

Hyvää syntymäpäivää.

Hienoo mietintää ja ihan tottakin vielä,
pidän ^^

Tärkeä pohdinta pienuudestamme... Kaunis!

Upea,huikean kaunis -suuri ja syvä runo.

Niin pieneksi voi ihminen itsensä tuntea, mutta tästä kuvastuu sellainen hetkestä nauttiminen, suurempaan luottaminen.

Hyvää syntymäpäivää.

Hienoo mietintää ja ihan tottakin vielä,
pidän ^^

Tärkeä pohdinta pienuudestamme... Kaunis!

Upea,huikean kaunis -suuri ja syvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot