Vääryys

Runoilija Juplin

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä ei ole mustavalkoista, vaikka Juplin.net olisikin.
 

Vuosi vuodesta
päivä päivästä
yksi toisensa jälkeen
valheella sokaistut
me kaikki kaadumme

Ihmiskunnan historia
salassa sovitut päämäärät
unelmat puolestamme laaditut

Merkitys elämän
tarkoitus olemassaoloomme
se säälimättä tuhlattu

Pakotetut pelinappulat
vailla ymmärrystä
elämän suurella leikkikentällä
vain tahtoa toisten toteutamme

Tulevaisuutemme suunta
sen merkittävä taakka
odottaa harteilla rohkeimman

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot