Muistan

Runoilija kaarina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää tappajaa vaan ihaile tappajaa!!!
 

Muistan kuin eilisen,
sen tunteen tulisen.

Muistan kuin eilisen,
talven lumen valkoisen.

Muistan kuin eilisen,
naurusi suloisen.

Mutta minun tulisuutta, valkoisuutta ja suloisuutta,
ei pysty kukaan muistamaan.

Koska niitä piirteitä ei ole,
eikä ikinä tule olemaan.

Selite: 
okei...
Kategoria: 
 

Kommentit

mä tykkäsin tästä muuten mutta tää toistaa liikaa tuota "muistan kuin eilisen" pätkää..
mut tää on tosi hyvä

Pidin.. Tästä voi rivien välistä lukea paljon..

Yksinkertaisesti vau!

kaunis - muuta en osaa sanoa.
suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot