"kaveri"

Runoilija kaarina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää tappajaa vaan ihaile tappajaa!!!
 

Kuljin kaveri porukassa,
porukassa johon kuului viisi henkeä.

Kunnes,
eräs tyttö tuli kouluumme,
ja änki porukkaamme.

Tyttö alkoi viedä,
viedä mukanaan erästä ystävistäni.

Yritimme kovasti kertoa,
kertoa kaverillemme,
että kaipasimme häntä takaisin,
puhumaan meille,
kertomaan meille asioistaan.

Vähä aikaa kului elämässäni,
ja kaverimme palasi joukkoon iloiseen.

Kun taas tyttö iski heikompaan kohteeseen,
toiseen kaveriimme,
sinisilmäisimpään meistä.

Kaverimme ei ennen tykännyt tytöstä,
mutta nyt,
kaikki oli toisin.

Hän palvoi tyttöä,
ja ajatuskin kaverimme menettämisestä,
sai meidät mielessämme itkemään.

Vähän aikaa meni,
ja kaverimme ja tyttö kertoi jotain sellaista,
sellaista joka särki ainakin minun sydämmen.

Mutta nyt,
elämä puksuttaa eteen päin,
ja porukkamme on unohtanut,
tytön ja entisen kaverimme.

Selite: 
onko tämä edes runo?? no, mutta tarinaan liittyy paljon surullisia asioita, joita en viitsi tähän kirjoittaa. mutta pitäkää ihmiset päänne pystyssä!!! en tahdo että joudutte kokemaan samanlaisen "kaverin menetyksen" kuin minä ja kaverini!!!! =)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot