rakkaus uimaripoikaan

Runoilija kaarina

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

älä pelkää tappajaa vaan ihaile tappajaa!!!
 

oi uimaripoika,
niin sinua haluan.

koskettaa rintaasi pehmeää,
sivellä kauniita kasvojasi.

oi sinä,
miksi tulit elämääni?

miksi rakastuin?

kasvosi,
niin sileät kuin vauvan pylly, kapea!

Selite: 
tää on sydämmestämme!!! <3
Kategoria: 
 

Kommentit

aa..
"kasvosi,
niin sileät kuin vauvan pylly, kapea!"

siis, kapea? no onhan se vauvanpylly kapea, jotenkin vain pistää silimään naamavärkin vertaaminen persvärkkiin, ja siitä vielä sellaiseen kapeanmalliseen.

jos tuo oli kohteliaisuus, toivon ettei kukkaan sitä miulle soisi.

 

Käyttäjän kaikki runot