Et tarkoittanut pahaa

Runoilija Tosirakkautta

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Be the change you want to see in the world.
 

Ruskeat nappisilmät
välkkyen lähestyt

Aiotko nuolaista vai puraista?

Minä en tuota miettinyt
minua et koskaan purrut

Silloin kun jotakuta purit
tunsit itsesi uhatuksi

Lepäsit lempipaikallasi
sohvanpäädyssä tai pöydän alla

Söit kaikkea mitä sinulle annettiin
siskosi asui naapurissa

Purit tavaroita rikki
karkailit salaa
varastit ruokaa

Mutta et tarkoittanut pahaa
minä tiesin sen

Sinua olisi voitu auttaa

Helpommalla pääsi
antamalla viimeisen ruiskeen

Et tarkoittanu pahaa
minä tiesin sen

Et tarkoittanut pahaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen runo väärinymmärretystä koirasta.

Voi, liikuttava ja kaunis runosi. Hyvää syntymäpäivää. *hali*

Liikuttava runo..muistot saapui itselläni mieleen.

Eipä se koiran vika ollut... ;(

 

Käyttäjän kaikki runot