avaruus

Runoilija killermarshmallow

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

avaruuuten matkustan
tähtisumuun sukellan
tähdet minua jahtaavat
kunnes jalkani tuulimyllygalaksin reunan löytää
siellä biljoonat tähdet loistavat minulle
loistan takaisin, vilkutan ja sanon:
"universumi on yllättävän suuri
ahdistava, pelottava
niin uskomattoman ihana"

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mikrokosmoksessa onm upeita ulottuvuuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot