Teoria kipupisteen ylittämisestä

Runoilija Kuulintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2020 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.12.1982

Lämmin kiitos kaikille kuluneista kymmenestä vuodesta.

Olen poistamassa tunnustani ja runojani.

Aikansa kutakin, sanotaan. Nyt on aika siirtää runot muualle.

T: Antti
 
Annan sateen valua.
Luontokin minun
kanssani itkee.

Ukkonen murahtelee.
Kesän lämmön
pois pyyhkäisee.

Rikkinäisenä.
Antautuneena.
Kaiken nähneenä
ja kokeneena.

Annan vain tulla
mitä on tulossa.

Iskuun seuraavaan
olen valmiina.

Olenhan

jo

valmiiksi


palasina.

Selite: 
Mikään tässä elämässä ei ole pysyvää. Ei mikään. Mikään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Surullinen, silti ihastuttava teksti.

Erittäin koskettava ja niin kovin tuttua.

hyvin vahvoja tunteita käsittelee runosi. tässä ristiriitautuu tietynlainen luovuttaminen, mutta silti "tuhoutumattomuus". pidän

Surumielisen koskettavaa tekstiä.

Ainoastaan se taitaa olla muuttumatonta, että kaikki hetkittäin muuttuu.

 

Käyttäjän kaikki runot