Kuura

Runoilija Kuulintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2020 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.12.1982

Lämmin kiitos kaikille kuluneista kymmenestä vuodesta.

Olen poistamassa tunnustani ja runojani.

Aikansa kutakin, sanotaan. Nyt on aika siirtää runot muualle.

T: Antti
 
Jäiset kiteet
minussa
sikin sokin.
Ja siltikin,
hereillä
tai unessa,
aamussa
valkeassa
olen elossa.

Selite: 
Poetry ispired by the beauty of the countryside.
Kategoria: 
 

Kommentit

Miten sattuikin, että sain lukea taidokkaan runosi juuri talven ensimmäisellä hetkellä, kun maa oli aamulla valkeassa kuurassa ja ensilunta on sittemmin leijaillut. Olen lumoutunut, innoissani uuden, kauniin vuodenajan kynnyksellä. Hereillä tai unessa, näin tunnen, tässä hetkessä on sitä jotain. Näihin mietteisiin siis runosi sai. :)

Kaunista

 

Käyttäjän kaikki runot