Sateen kolminaisuus (nousu, virtaus, lasku)

Runoilija Kuulintu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2020 19:24

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.12.1982

Lämmin kiitos kaikille kuluneista kymmenestä vuodesta.

Olen poistamassa tunnustani ja runojani.

Aikansa kutakin, sanotaan. Nyt on aika siirtää runot muualle.

T: Antti
 
Kuuntele.
Tätä sadetta,
joka kohisten nousee,
          
kyyneleet
silmistämme
pesee.

Ne meille jäi.

Ei elämä 
liikoja antanut,

etkä sinä 
rakkautta kantanut.


          Kuuntele.
          Tätä sadetta,
          joka silmistäni virtailee,
     
          sinua
          ikävöiden
          solisee.

          Se minulle jäi.

          Ei elämä 
          minua tappanut,

          vaikka et 
          minua halunnut.


                    Kuuntele.
                    Tätä sadetta,
                    joka kohisten laskee,

                    maahan
                    kuivaan
                    putoilee.

                    Se sinulle jäi.

                    Ei elämä 
                    siihen päättynyt,
     
                    enkä minä 
                    sinua hylännyt.

Selite: 
Kiitos: Marius Furche, kappaleella "Homecoming"
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa

Oih ja voih, miten kaunista!
Rakastan sadetta, myrskyäkin.
Rakastan runojasi.

aivan loistava runo! täydellistä sanojen muotoilua ja tekstin asettelua ja ja ja.. :D kuulostipa ihan joltain sisustusjutulta. joka tapauksessa täydellinen runo, hienosti olet kuvannut tunteesi paperille. :)

Herkkä, haikean kaunis runo

Hienosti , monipuolisesti käytit runossasi kokemuksia ja ajatuksia sateesta. Taitavaa!

Runo koskettaa syvältä

Upea tunnelma.

Aivan upea sanomaltaan. Ehdottomasti lauluksi myös ;)

Runon upeus !

Koskettavasti kirjoitetulle runollesi ja upealle fontin asettelulle annan arvosanaksi 10 + :)

Haikean kaunis tunnelma. Pidän paljon.

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot