Meidät tehtiin tähdistä

Runoilija Sat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1992

 
Silloin kauan sitten, meidät tehtiin tähdistä. Meillä on vain yksi lento, syntymästä kuolemaan. Me kaikki palaamme taivaalle ja loistamme yhdessä kirkkaammin kuin kuu tai aurinko. Luomme uuden elämän ja maailmankaikkeuden.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista. Jotain tämäntapaista olen itsekin ajatellut tuonpuoleisesta.
​:)
Hienosti runoilet elämän jatkuvasta kiertokulusta.
 

Käyttäjän kaikki runot