Tiikeri ja Lumi

Runoilija Sat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2006
Viimeksi paikalla: 3.2.2021 14:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
23.6.1992

 

Lumi satoi hauraina hiutaleina tiikerin päälle.
Tiikeri päätti ettei kannata mennä järven jäälle.
Tiikeri käveli yksin Lumisateessa auringon paisteessa.
Kun yö saapui tiikeri jo kaatui.
Nukkumaan nyt on aika mennä pystypäin, joten tapaamme taas huomenna Lumi, mun ainut ystäväin.
Tiikeri heräsi ja Lumi oli siellä kauniina hiutaleina, mutta silti niin pirstaleina.
Tiikeri ja Lumi matkaan lähtivät kaksin vain, ikuisesti ja ainiain.

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot