Nimetön

Runoilija Lilian

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Linna romahti
kun hän kurkotti kuuta
tähtisateessa.
Raunioistaan kasasi
muurin ympärillensä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Minä koen tämän runon hyvin syvällisenä.
Ja viisaana!
Kun ahmii liikaa, sokaistuu - ja pam, kaikki romahtaa.
Ja silloin eristäytyy, nyyyh.

Kiitän palautteesta ja tervetulotoivotuksesta :)

tämän runon voi nähdä mielessään,
ikään kuin taidemaalaus sanoista

Ajatuksia herättelevä runo. Tervetuloa runojen maailmaan! :)

noinhan sitä monen käykin, itseensä käpertyy ja siinä se elämä sitten onkin

 

Käyttäjän kaikki runot