Nimetön

Runoilija Lilian

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 31.8.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Älä lähde
äläkä jää"
Miten vaikeeta välillä
onkaan elää tätä elämää

Saat uskomaan
huomiseen parempaan
Saat iskettyä
sieluun vapisevaan

Tunteet roihuten jatkamme
yhteistä matkaamme
aina rakastaen
yhä Rakastellen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ristiriitainen tilanne.
Vahvoja tunteita.

 

Käyttäjän kaikki runot