Nimetön

Runoilija Lauraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan haaveita,
en elämää
Ei mikään rikki revi siipiäni,
sillä ne on tehty
uskosta parempaan
Ei, elämä ei kosketa minua
Tahdon elää,
tahdon elää
vain haaveillen
Ylitse huolien
ja murheiden

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot