Maailma on piru

Runoilija Lauraliina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Se synnytti minut tänne
missä minulla ei ole mitään
En voi kaatua
kun minulla ei ole lohduttajaa,
ei mitään mihin pudota
Kannan sydämessäni sen
mitä elämä antaa,
mutta se on liikaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot