Vastakohdat

Runoilija Gate

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakastan sinua, vaikka olen sinun vastakohtasi.
Sinä olet enkeli minä demoni.

Minä en ole kaunis... toisin kuin sinä.
Sarvet päässäni ja terävät kulmahampaani...
Silti sieluni on puhdas ja kaunis.
(vaikka demonilta näytänkin)
Kuitenkaan et ymmärrä sitä, koska ulkonäkö on sinulle kaikki kaikessa.

Saanhan silti edes kerran tuntea lämpimät kätesi ympärilläni?

Selite: 
Öööhh... joku illalla töhrätty juttu... täyttä shittiä!
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on hieno runo..ainoa mihin puuttuisin on tuo kulmahampaani, joka on yhdyssana :)

 

Käyttäjän kaikki runot