Huora

Runoilija MiserableKelpie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Cry, Creep, Cringe and Crawl*
 

Ikuisuuksien huora, orjan arvossa.
Kätensä likaiset synneissään pessyt.
Tukehtukoon tahtoon kurja,
vajotkoon varjoihin saasta.
Helvetin liekit saartakoot huoran,
riistäkööt oman tahdon vallan.
Tapettakoon tuo arpinen orja.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

melkoisen voimakas ja tunteita herättävä runo. Vaikea sanoa tuosta saartakoot sanatsta, n-päätteellä ehkä luontevampi, mutta toisaalta liekit= monikko..no mene ja tiedä, hyvä kumminkin

 

Käyttäjän kaikki runot