Orjantappura

Runoilija MiserableKelpie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Cry, Creep, Cringe and Crawl*
 

Kuoleman kaunis kuvajainen, maalattuna tahdolla mieleen.
Tuskan kylmät kyyneleet hukuttavat heikot ja varomattomat.
Niin myös minun nauraessani enkelit itkevät verta ja orjantappurakruunuja kantavat korkeimmat tuntien kivun ja alistumisen tuskan.
Niin astelevat halveksitut tyhjyyteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tuttua...

 

Käyttäjän kaikki runot