Tanssi

Runoilija MiserableKelpie

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 19.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*Cry, Creep, Cringe and Crawl*
 

Taipukaa tanssiin metsän neidot, keijut haltiat, peikot mierot.
Taipukaa tanssiin hiljaiseen, vaipukaa metsän syvyyteen.

Tanssikaa neidot, unohtakaa aika.
Ei pimenevää iltaa, vain usva ja aamu.

Taipukaa tanssiin kaikki kansat, varvut, oksat, tuulet ja virrat

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sadunomaisen keinuva runo,pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot