kesken

Runoilija Liihottaja

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 25.5.2021 16:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





 
 
mutta maailma kaipaa pelastusta, sillä elämme sellaisia aikoja kuin olemme.

suosittelemme:
pöhöttynyt.
/reliikki
 

Ihmiseksiseksiseksi

Musiikki soi ja linnut ne laulaa.
Musiikki soi ja kylänväki nauraa.
Musiikki soi ja isäntä emäntää tanssittaa.
Musiikki soi, kunnes se lakkaa.
Kun kadonnut sielu kotiinsa palaa,
ei sitä hyvällä katsota.
Perkele Tipahtaa pöytään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot