Utulinnulle

Runoilija KigaWeirdo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän ymmärtää maailmaa ja ihmisiä parhaani mukaan. Joskus liiaksikin, luulisin.

 

Ajoit mut sekaisin, menneen haamu
tai kai sen itse tein, ei syyttää saa
enää ei satu ihan jokainen aamu
lienee hullaannus jäänyt taa

(kertsi)
Ennen tuuleen hoin, että rakastan sinua,
kaikki yöt muistelin pehmeitä kasvoja
nykyään taidat olla vain kaukainen unelma

Alan kai pikkuhiljaa ymmärtää,
ei meillä oo kauheesti yhteistä
paitsi pitkän kantaman unelmat,
mut sovi ei yhteen nyt kudelmat

(kertsi)

Me ollaan tosi erilaisia,
sinä hento niin, minä karkea
joskus mietin, ootko vaan haavekuva,
että tunnenkohan sua todella

(kertsi)

Ei meillä juuri riitä juttua
mä kerron ja sä naurahtelet
se ei enää kauheasti paina
annan sun taas pois purjehtia

(kertsi)

Uskon kauan sitten rakastaneemme,
mutta aika taitaakin erottaa,
enkä enää oo se, ketä tarvitset
kohdannen sut myöhemmin uudelleen

(kertsi)

Purjehdi kauas, rakkaani, ehkä löydät itsesi
kuljen tietäni minäkin, ehkä löydän itseni

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot