Talo, jossa ei asuta

Runoilija KigaWeirdo

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.5.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yritän ymmärtää maailmaa ja ihmisiä parhaani mukaan. Joskus liiaksikin, luulisin.

 

Minä olen talo, jossa ei asuta
mielestäni ihan kodikas kai
tiedän kyllä vaativani paljon laittoa,
olenhan lähes peruskunnossa

Sinä olet ainoa, jolla on avaimeni
kävit kerran porstuassa
totesit, ettei tunnu kodilta
pahoittelit, lähdit pois

Jäin tyhjemmäksi kuin koskaan olinkaan
veto ulvoo nurkissani: tule kotiin, tule kotiin
kyllä minusta remontilla sellaisen saa
se työ on tilattukin jo

Jos jään tyhjilleni, menen vain huonommaksi
alan lahota, muutun homeloukuksi
ja lopulta vuosia odotettuani romahdan

Älä kuitenkaan kutsu kiinteistönvälittäjää,
silloin minussa alkaisi kummitella
tulisit vain takaisin

Kyllä minusta koti sinulle saadaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot