100 KG

Runoilija Mirrim

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.7.2006
Viimeksi paikalla: 1.10.2016 23:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Wunderbaum ei ole ratkaisu kodin väsyneeseen ilmapiiriin. (Naisen opas)
 

Olen satakiloinen
ja kauniskin vielä.

Olen hyvän tuoksuinen
ja hyllyn aina sun tiellä.

Rikoin tuolin, rikoin vaa-an
rikoin uudet housuni.
Kaikki toivoo aina:
"kunpa tuo läski laihtuisi!"

Olen satakiloinen,
olen kaksi kertaa sinä.

Olen satakiloinen,
yhtä hyvä ihmisenä.

Selite: 
:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihmisen arvo ei riipu kiloista, ei ulkonäöstä tms.
Joka ainut ihminen on tasan tarkkaan yhtä arvokas!
On se kyllä kumma, kun media ym ei lopeta arvostelua yms.

Ihmisyys ei ole painosta kiinni eikä siitä riippuvainen. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Mirrim Nimetön 6.7.2011 0 Runo
Mirrim Moka 15.7.2011 0 Runo
Mirrim 100 KG 15.7.2011 2 Runo
Mirrim Desi 20.7.2011 3 Runo
Mirrim Anteeksi 7.9.2012 0 Runo
Mirrim Rakkausruno 7.9.2012 0 Runo
Mirrim Friends 4ever 7.9.2012 0 Runo
Mirrim Lapselleni 14.6.2015 1 Runo
Mirrim Rakkautta 14.6.2015 0 Runo
Mirrim Katoppas Ukko 14.6.2015 1 Runo