Narkomaani

Runoilija bella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on paljon enemmän kuin sana.
 

Ratkesin sinuun,
kuin narkomaani vuosien jälkeen huumeeseen,
täytit vain hetkellisen halun,
et janoani sammutetuksi saa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot