Naisellisia naisia

Runoilija bella

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakkaus on paljon enemmän kuin sana.
 

Naisellisia naisia,
ei mitään vaatehenkareita

Miksi maailma haluaa,
käveleviä luurankoja

Pitäähän vähän olla,
jotain mistä ottaa kiinni

Selite: 
Ehkä vähän kömpelö, mut idea must täs on se tärkein.:)
Kategoria: 
 

Kommentit

Miksi Nainen ei saisi näyttää
Naiselta, sellaisena olla itasestään
ylpeä?

Olkoon muotilehtien Naisihanne mikä
tahansa, terveen miehen ihanne on
Nainen, jossa on koeteltavaa ja
katsottavaa.

Ei joka koetuksessa ole kova luu
vastassa.

Tämä on Runo, jota olen
pitkään, pitkään, odottanut.
Nyt se tuli ja kiitos siitä.

Tämä teksti putsaa pöydän
salaatinlehdistä ja laihdutus
pillereistä!

Hieno!

Luuranko kolisee. Kylkiluut, lantion luut pistävät ilkeästi lempiessä. Kyllä sitä pitää olla kurveja, luonnollisa kurveja. Hyvä, tärkeä runo. Pidän. :)

 

Käyttäjän kaikki runot