Mitä ystävyys on?

Runoilija ennna

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 23.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Onko se vain pelkkä sana jonka merkitystä ei tiedetä,
vai onko se tunne, jota ei sanoin selitetä?

Kuin kaksi koivua syleilemässä
yössä,
tuuli saa ne erottumaan toisistaan hetkeksi,
mutta aina ne palaavat yhteen yhä uudelleen
ja uudelleen
Ystävyyssuhde on kuin kynttilän sydänlanka,
punottu tiukasti yhteen jokaista yksityiskohtaa myöten.

Ystävät pitävät huolen toisistaan,
kuin laastarit jotka suojaavat haavoja.

Kuin kuu ja tähdet taivaalla
ystävät pitävät seuraa toisilleen,
päivin ja öin
vaikkei sitä näkisikään.
Selite: 
Kannattaa pitää ystävistä kiinni eikä päästää irti pienten vastoinkäymisten takia.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot