Nimetön

Runoilija Ruiskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koukussa kirjoittamiseen
Riippuvainen runoista
 

I've written down your name in my heart
and tattoeed it in my soul.
I've painted your face in my mind
and drawn the touch of ur fingers on my skin.
I've copied your words in my memory
and saved your voice as a music in my ears
Because I just wanted u to be part of me

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot