HUOJUVA TALO

Runoilija Ruiskukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koukussa kirjoittamiseen
Riippuvainen runoista
 

Taistelen kaikin voimin
yrittäessäni pitää seiniä pystyssä
kun ne vain tuntuvat kaatuvan
ja leviävän palasiksi

Kunnes totean etten ole rakentanut perustuksia tukeviksi

Aloittaisinko uuden pohjan rakentamisen?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot