Pienet asiat

Runoilija Pojanpoika

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori epätasaisella elämänpolulla
 

Onnellisuus on pieniä asioita,
taitoa olla tyytyväinen vähään,
uskoa omaan elämään,
usko loppuu jos et nauti pienistäkin asioista.

Jokainen askel jonka astut,
ateria jonka syöt,
valvotut tai nukutut yöt,
kyynel jonka vuodatat,
tai ihminen johon luotat,
niin pieniä, mutta niin isoja asioita.

Sanat joita puhut,
jaetut ilot ja surut,
sade ja auringonpaiste,
räntää tai lunta,
voisi huonomminkin mennä,
kaikki voisi olla unta..

Selite: 
Onnesta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja puhutteleva runo!

Ja paljon onnea!

 

Käyttäjän kaikki runot