Satuttamalla toista

Runoilija Pojanpoika

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 25.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nuori epätasaisella elämänpolulla
 

Satuttamalla toista teet itsestäsi pellen,
kysymys ei ole aina siitä mitä teit,
vaan kelle, satutat sekkunnissa,
toinen kärsii vuosia,
anna muiden nauttia,
kun ollaan vielä nuoria..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot