Kerro omin sanoin

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

Miltä tuntuu kuunnella kun sinusta puhutaan pahaa
Mikä auttaa eteenpäin jaksamaan

Käännä suunta etelästä pohjoiseen
Näytä kriteerisi muille
Lausu elämäsi väliin kansien
Laita ihmiset ajattelemaan

Miltä tuntuu tietää kokeneensa pahimman
Jääneen unohduksiin sanoista muiden
Kenelle haluat kertoa kiitokset
Kiittää elämäsi pelastamisesta

Käännä suunta etelästä pohjoiseen
Näytä kriteerisi muille
Lausu elämäsi väliin kansien
Laita ihmiset ajattelemaan

Käännä suunta etelästä pohjoiseen
Näytä kriteerisi muille
Lausu elämäsi väliin kansien
Laita ihmiset ajattelemaan

Puhu tällä kertaa omin sanoin

Selite: 
Olikosenyt Belgiassa halvaantunutta miestä luultiin koomapotilaaksi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot