Tahdon olla lähelläsi

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

Milloin tunnet sydämelläsi
Milloin haluat unohtaa
Miten puhut sydämestäsi
Miten ajatukset sanoiksi puetaan

Milloin olet väärässä
Milloin sinua kuunnellaan
Miten tiedät löytäneesi arvokasta
Miten siitä kiinni pidetään

Tahdon pitää kädestä
Hellästi kainalossa
Makoilla vieressäsi
Tuudittaa uneen

Selite: 
Tällaisen viestin lähetin yks yö..
Kategoria: 
 

Kommentit

tällaista viestiä oon usein toivonut :D kaunis!

tällaista viestiä oon usein toivonut :D kaunis!

 

Käyttäjän kaikki runot