Valo

Runoilija 997c2386c3206c50db11a80999e00fc2

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2007
Viimeksi paikalla: 21.4.2019 18:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mie tykkään kirjotella laulujen sanoja..
 

Ehkä tässä olen kun muuta en voi
Kuin täytetty eläin elämää katselen
Lasittunein silmin ikuisuuteen tuijottaen
Tahdon jo lentää

Mitä teen täällä, kävelemässä maan päällä
Olen kuin patsas rosoinen
Odottaen viimeistä kosketusta
Tahdon tipahtaa

Valo, älä loista tänne kirkkaimmin
Tahdon pimeässä asustaa
Valo, näytä loistosi himmeimmin
En tahdo kasvojani paljastaa

Miksi apua tarvitsisin
Miksi sen vastaanottaisin
Tahdon lakastua

Valo, älä loista tänne kirkkaimmin
Tahdon pimeässä asustaa
Valo, näytä loistosi himmeimmin
En tahdo kasvojani paljastaa

Näytä tieni pää, poista viimeinen tuska
En enää ansaitse kunnioitusta

Valo, älä loista tänne kirkkaimmin
Tahdon pimeässä asustaa
Valo, näytä loistosi himmeimmin
En tahdo kasvojani paljastaa

Selite: 
Ei enää mukavan alotuksen jälkeen jaksa innostaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot