Nimetön

Runoilija tammenterho

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En omaa niin suurta viisautta,
että voisin elää järjellä,

mutta omaan sydämen,
että voin elää tunteella

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno ajatus.

Kaunis ja viisas on pohdintasi.

Se on jo paljon,
kun kuuntelee sydäntään.

Hieno ajatus.

Kaunis ja viisas on pohdintasi.

Se on jo paljon,
kun kuuntelee sydäntään.

 

Käyttäjän kaikki runot