Eräpäiväihmiset

Runoilija Etelätuulessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.10.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoituksiani on myös täällä:

http://etelatuulessa.blogspot.fi/

Jokainen runoistani sanottu sana on minulle mittaamattoman arvokas. Olen onnellinen saadessani kirjoittaa itselleni, ja sen lisäksi juuri teille <3
 

Mahdottomia tilanteita jossa "ei" on ollut väärä vastaus,
mutta joissa ei ole pystynyt myöntymäänkään,
joten on antanut tilanteen jäädä roikkumaan
Avonaiseksi
Epäselväksi
Kerännyt huomaamattaan kertakäyttöisiä eräpäiväihmisiä,
jotka -
ennemmin tai myöhemmin -
ovat keräilleet itseään kaatopaikalta

Jokainen rakkausretki on ollut vain pieni hetki,
silmänräpäys
Tarkoituksella puolitiehen jätetty,
jotta myöhemmin on ollut hyvä romantisoida ja miettiä:
Entäpä jos?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, omaperäinen runo.

 

Käyttäjän kaikki runot