rommin kirous

Runoilija öö60

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.2.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

50-kymppinen menevä,tuleva,oleva kuva-ja sanataiteen sekä musiikin ystävä.
 

Tuska, paatunut tyytymättömyys,
Sivaltaa kuin miekka,
Kädenjatko merenkyntäjän,
Joivat rommia hampuusit nuoret,
Saivat kokea koston juonet,
Pohjamudissa ryömien...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea, tavanomaisuudesta poiketen

 

Käyttäjän kaikki runot