Lauantain (tunteita)

Runoilija skylinepainter

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

viileän tuulen tunnen kuljettavan aurinkoa kohti taivaanrantaa ja kohta maailma silmieni eteen avautuu
 

Tunne siitä,
etten osaa enää tuntea,
kaivata,
elää ja itkeä kun aamullakin
väsyttää.
Tunne siitä,
että kaikki on tässä,
ollut jo pitkään.
Tunne siitä,
miten vain suoraa sanomalla,
loukkaamalla,
voin kuvitella olevani
olemassa.

Tunne siitä,
että sanat valuvat
suusta,
kiertäen kaarnaista sydäntäni.
Tunne siitä.

Tunne.. (Toivo?)
..siitä, etten ole vielä lakannut
olemasta.
Että vieläkin on olemassa jotain,
minulle.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot