Nimetön

Runoilija viivakoodit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.7.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

ensimmäinen kerta sattuu tuntuu kuin kuolisi toinen kerta vähän hellempi kolmas ja neljäs ei tunnu enää missään .. Viimeiseksi sanaksi suudelma on paras .. Kun itsestään paljastaan heikomman kohdan, silloin joutuu vain satutetuksi
 

Olet aivan vieressäni,
en uskalla koskettaa etten herättäisi sinua.
Saat minut hymyilemään,
olet niin suloinen.

Hengitystäsi kuuntelen ettet vain ole unta,
haluan välillä varmistaa että olet vamasti siinä.
Ethän lähde minnekkään?

Pelottaa että tämä vain on unta,
ettet oikeasti olisi siinä.

Varmistan vielä oletko siinä vieressäni,
hymy vierii huulille siinä sinä olet,
nukut untasi.

Minä valvon vierelläsi että tiedän että olet siinä,
pidät tätä varmaan huvittavana.

Rakastan sinua nyt ja aina,
olet sitä jota olen etsinyt.
Ethän lähde pois luotain?

Selite: 
Rakkaalleni <3 Kohta 1v 3kk porskutettu yhdessä eteenpäin. Tää mies on jotain ainutlaatuista, saanut villihevosen kesytettyä :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot